România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #4833

2016-01-11 21:04

Din nefericire, NAZISM, intr-o forma noua, "moderna, democratica", mascat in numele asa zisei griji pentru copii si viitorul lor mai "luminos'' si, desigur, "mai sigur", la ei, decat in sanul propriei familii, incapabile sa-i creasca dupa principiile noii viziununi despre familie si chiar societate in general!
Vai de noi, in ce lume am ajuns sa traim si cu ce "Balauri Democrati", desigur, trebuire sa ne luptam, sa speram ca-i vom putea birui; dar, ma tem ca pana nu apare Fat-Frumos, intruchipat in mii de oameni care inca mai cred in forta unita a lor, in forta lui Dumnezeu, care stie sa separe binele de rau si sa faca sa invinga Adevarul si Dreptatea, acesti "Balauri Democrati" isi vor mai face de cap dupa propria lor voie, sub "Obladuirea Nevinovata", a Coroanei Regale pentru ca, imi pare rau pentru Maiestatea sa Regele Norvegiei dar, nu pot sa cred ca Domnia sa , nu are habar de ceea ce se intampla cu supusii sai in regatul sau; daca esta asa, vai de acel regat si seful sau iar daca are habar, ceea ce, cred ca da, atunci este si mai rau, pentru acea societete de acolo si pentru restul lumii europene, cel putin, ca tolereaza NAZISMUL, la cel mai inalt nivel!