România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #3710

2016-01-11 20:36

Cum sa nu semnez???? Sunt mama,imi iubesc copilul mai mult decat ii pot arata! Nu-mi pot imagina ce as face in situatia in care mi-ar fi smuls din brate cu salbaticie! Cu ce drept??? Cum sa-mi iei copiii,sa-i desparti,sa-i instrainezi,sa mi-i imprastii prin lume precum vantul spulbera frunzele???
Doresc din tot sufletul ca acesti copii sa se intoarca in camerele lor,in paturile lor,in casuta lor,in bratele parintilor lor,sa fie sarutati,imbratisati si ocrotiti de parintii lor!!! Dar nu m-as opri aici: As vrea ca fiecare persoana,parte a acestui sistem dement,sa raspunda pentru toata suferinta provocata. Ar trebui-desi nu e normal sa gandesc astfel,stiu!!!!-ca fiecare dintre ei sa simta aceeasi disperare,aceeasi indignare,aceeasi neputinta,aceeasi durere sfasietoare pe care acesti parinti o traiesc in fiecare clipa! Si atunci,poate,ar intelege ce monstri au devenit in numele legii! De aceea semnez petitia,pentru ca acesti oameni,de durerea carora si cerul plange,sa-si vada copiii acasa !