România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #608

2016-01-11 19:36

Am semnat aceasta petitie in semn de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia careva autoritatile le-au rapid cei cinci copii si se grabesc cu procedurile de adoptie. Mi-as dori ca procesul de adoptie sa fie si stat imediat. Am luat la cunostintei de curand si de cazul familie Nan din Norvegia care a trecut print-o experienta similara. Doresc ca si acestei familii sa le fie inapoiati copiii imediat! Din articolele citite pe Internet reiese faptul ca ceea ce noi socotim normal si fires, autoritatile norvegiene considera ca nu e normal. Daca o mama este ravasita de durerea sufleteasca atunci cand ii sunt rapiti copiii, reprezentantul protectiei copilului ii recomanda acesteia, cu sange rece, un psihiatru, pentru mine asta inseamna ca valorile sunt inversate in Norvegia si as vrea sa le atragem atentia ca modul lor de gandire si actiune e total gresit si nu inteleg cum de poate cineva gandi astfel in Europa! Raman totusi incredintat ca autoritatile si factori de decizie din Norvegia vor lua decizia pe care noi o socotim corecta, adica vor inapoiati copiii familiilor de la care i-au rapid, intr-un timp foarte scurt si mai sper ca se vor ocupa de recuperarea psihologica/sufleteasca a acestora.