Spuneti NU supraimpozitarii pe sediul social al C.I.P.

Musafir indignat

/ #53

2015-12-23 12:34

Sunt psiholog, mi-am deschis cabinetul intr-un apartament pentru ca nu mi-am permis sa inchiriez un spatiu. Acum statul vine si ma "pedepseste" ca nu am avut bani pentru chirie. Oare guvernantii stiu cat timp studiaza un psiholog pentru a ajunge sa lucreze in cabinet? Stiu cat investeste din banii personali un psiholog pentru a se specializa? Stiu cei care dau aceste legi "halucinante" cat de importanta este aceasta profesie, mai ales acum cand totul in societate pare sa o ia la vale? Cu certitudine raspunsul este NU si asta pentru ca ei, guvernantii, nu au nevoie de psihologi, psihoterapeuti, ei au o viata relaxanta, lipsita de disconfort, sunt multumiti cu cele 90 de zile lucratoare pe an pentru care primesc de zeci de ori mai mult decat un psiholog/ luna, acum si-au votat si pensiile care le confera un viitor lipsit de griji, deci despre ce sa mai vorbim...Concluzia este ca statul ia bani tot de la cel pe care l-a mai impovarat si cu alte ocazii, nu de la cei care nu mai stiu valoarea banilor din conturi. ASA NE TREBUIE DACA NU AM STIUT CAND SA NE OPRIM CU INVATATUL SI AM VRUT SA LUCRAM CORECT!!!