NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Musafir

/ #1471

2015-12-14 11:08

Am semnat aceasta petitie pentru ca noi, simpli cetateti ai acestei tari, care am muncit 40 de ani si peste, in conditii improprii in mare masura, am inghetat la cozi interminabile sa ne hranim copii, am calatorit pe scarile autobuzelor sa semnam condica la ora fixa, etc. avem pensii umilitoare si mai mult de atat calculele sunt abuzive si trebuie sa platim avocati sa ne obtinem drepturile ce ni se cuvin. Pensile de acum sunt infime fata de pensile parintilor nostri, abia avem cu ce sa platim facturile, despre medicamente, tratamente, operatii nici nu se pune problema, de unde bani ? Guvernantii vor sa murim cat mai repede ca sa nu mai plateasca pensia, iar ei isi voteaza majorarea pensiilor lor. Cat tupeu pot sa aibe acesti oameni care stiu toate lucrurile astea si nu le pasa decat sa fure si sa ne lase sa murim ? Cum e posibil ca pensionarii de rand sa astepte 3 -5 luni de zile sa le vina prima pensie. Din ce traiesc acesti oameni in acest timp ? Ce lege abuziva poate sa sustina acest sistem de plata intarziat ? Este mai mult decat revoltator ! Suntem umiliti si tratati ca niste animale. Dupa 40 de ani de munca ....