Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #1210

2015-11-23 10:05

Vreau sa dispara hotii si spagarii....sa avem o tara curata in care copiii nostrii sa traiasca civilizat si frumos.....sa fim condusi de oameni competenti si cinstiti.....si acestia sa fie lasati sa-si faca treaba cum stiu ei nu cum li se impune de catre hoti.Oamenii competenti nu au loc de cei incompetenti care se regasesc in toate institutiile de stat.....sunt infiltrati dupa diverse criterii in functie" de cine ii recomanda.....ca in bd la munte si la mare".Este jalnic......nu ne mai facem bine....Controalele sa fie facute la sange in primarii, institutiile de stat .....urmarirea fondurilor europene.....etc......satele romanesti arata groaznic, copiii din satele romanesti mai au putin si ii comparam cu cei din africa.......O sa ajungem o tara condusa de analfabeti, hoti si betivi.....Nu vreau sa cred ca viitorul acestei tari este compromis......nu stiu cum sa-mi pregatesc copilul pt. viitorul acesta grud.....eu nu vad luminita de la capatul tunelului.....sa dea innapoi toti banii furati .....cum micsoreaza ei tva-ul si cresc pensiile .....marind alte taxe si lovind tot in firmele private care muncesc si cotizeaza si duc greul.......trist dar adevarat.......Sunt constienta ca aici mi-am descarcat sufletul ....nu se face nimic ,cum nu s-a facut nici dupa ce au iesit oamenii in strada....ceva s-a intamplat s-au evaporat....ca de fapt toate discutiile sau iesirile in strada.....