DEMISIA LUI ISARESCU - CONDUCATORUL MAFIEI POLITICO-FINANCIARE

Musafir

/ #153

2015-11-10 12:34

De ce?!....e singurul "dictator" în viață!!! Ş-apoi,....el fiind "o minte strălucită" n-am înțeles de ce a aprobat ca băncile,(toate străine), să ne acorde nouă românilor, imprumuturi in valută! Valută care, ...."ca un făcut" se apreciează întotdeauna, sărăcindu-ne tot mai mult pe noi, români săraci şi neştiutori! In cazul meu aşa a fost, am fost "sfătuit" să iau credit in franci elvețieni, (de parcă aş fi fost cetățean elvețian!) şi bine-nțeles că n-am avut de ales,....la vremea respectivă! Sunt "PENTRU" demiterea lui I. Mugur pentru că nu mi se pare normal, ....cu toate "contractele din lume", ca pentru un leu să dai trei lei înapoi! Ce?!......îi "fabrică" el?! Dacă o pereche de pantofi valorează să zicem 100 de RON, ...cum adică 1 RON să valoreze 3 RON?! Oi fi vorbit eu prostii, dar nu sunt prost!(scuzați modestia!)
Isărescu...."un haiduc modern"! Numai că el "nu fură" de la bogați ca să dea la săraci ci face totul ...invers! Invers să-i stea şi capul "ăla genial", acolo unde-i stau pucioarele!(era o vorbă....dedemult!)