Il vrem pe Victor Ponta înapoi!!!

Musafir

/ #53

2015-11-06 20:25

Imi vreau tara inapoi! Nu vreau ca niste cocalari, manelisti, rapperi, rockeri sa ne blocheze usile! I-ati vazut ce faceau la manifestatie? Se luau in brate, se pupau, radeau... Pacat, mare pacat ca s-au folosit de morti pentru a face aceasta bascalie. Ce vor ei? Cred retardatii ca asa o sa fie mai bine in tara? Deja a inceput declinul, Romania pierde foarte multi bani datorita a ceea ce se intampla, si nu mare imi e mirarea ca "presedintele ghinion" sa aibe oameni implicati in aceste actiuni. Li s-au luat interviuri unora dintre manifestanti, sa-mi fie cu iertare, parca erau drogati. Li s-au inchis cluburile si ei trebuie sa iasa, sa faca ceva neaparat. Altfel si-ar vedea de treaba, dar se pare ca se plictisesc. Sa mai intre prin librarii, ca 90% dintre ei n-au citit o carte in ultimii ani, in loc sa bea pe strada. Acum nu inteleg cu ce reprezentant de-al "strazii" poate vorbi "presdintele compatibil". Pesemne ca ii face placere, oricum el nu vorbeste prea mult, si inca i-a mai chemat si saptamana viitoare la discutii. Si inca ceva, am vazut mame cu copii de cateva luni in brate. Nu le e rusine? Nu se gandesc la faptul ca acei copii trebuie sa creasca acasa si nu pe strazi? Multi dintre ei habar nu au ce cauta in strada, dar s-au luat dupa mirosul de turma, ca vor si ei schimbare. "Schimbare la ce?" Ca raspuns au dat: "la ce se striga aicia". Nu mai cuvinte, mi-e sila....