Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Hiden

/ #1897

2015-11-06 03:53

Ba incetati atat cu incercarile voastre de a baga prostii in cap la lume..treburile stau asa: 25 de ani>iliescu>comunism>psd>ponta postii dracului cum puteti vedea acea crestere a salarilor facute de ponta care este inexistenta si nu puteti veadea Romania o tara extrem de bogata? Pentruca nu este asa..Romania vinde toate resursele la altii si statu baga bani in buzunarul lor..dar stiti cate mi de miliarde am fi putut avea? Cred ca am fi fost cei mai bogati din europa..oameni prosti, documentativa inainte de a-mi raspunde daca nu ma credeti. Voi sunteti dinaia de iau galeata si punga de zahar da nu faceti 2+2 in creierul ala uscat al vostru si sa va ganditi dece astia va dau toate astea. A doua chestie, patriarh? 18mii de biserici si 400 de spitale? Minim 500 de lei pentru o inmormantare si asta doar daca se dau banii inainte? Da toate acestea sunt posibile din cauza voastra si a creierelor voastre uscate..cum pula mea ma sa fie peste 18.000 de biserici si doar 400 de spitale ma?? Cum? Spalare de bani si omu tot nu isi da seama..tot merge la biserici si da bani care preaimputitul daniel baga in buzunar..dece pula mea e plin de aur si se plimba cu merțanu cand inca sunt persoane care mor de foame? Nu va temeti ca o sa pieriti toti si nu veti lua nimic cu voi..veti muri in chinuri si voi si familile voastre mai ales TU PREACACATULE daniel!