Interzicerea fumatului în localuri

Andra

/ #58 Re:

2015-11-01 13:57

#51: -  

Lasa-ma sa te lamuresc ca nu se lasa nimeni influentat. E vorba despre faptul ca ne-am saturat sa iesim undeva, intr-un loc public si sa nu putem respira, sa ne lacrimeze ochii, sa ne intoarcem acasa cu hainele imbacsite de fum de tigara. Fumatori si nefumatori deopotriva cred asa. Stii cum e cu libertatea ta? Se termina in momentul in care o ingradesti pe a mea. Asa ca, draga fumatorule, din partea mea, traieste-ti cum doresti viata, fumeaza cate pachete de tigari doresti. Iti cer doar sa nu ma sufoci pe mine, cel de langa tine.

E doar o masura de bun simt ca, atunci cand doresti sa fumezi o tigara, sa o fumezi linistit, afara. Si ceilalti oameni din interiorul unul spatiu public nu te vor deranja cu absolut nimic, garantez.

Ah, in contextul dat de tragedia asta, apare si problema cu fumatorii pentru ca trebuia să existe rețea de sprinklere pe tavan, pe toată suprafața sălii și senzori de fum care să provoace declanșarea automată a sprinklerelor; Nu se foloseste sistemul asta tocmai din cauza fumatorilor pentru ca fumul de tigara le-ar declansa inutil.