Cerere Online, catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Musafir

/ #21

2015-11-01 07:52

Profesori ca dna Liliana Toader sunt din ce in ce mai rari. Este dedicata cu intreg sufletul meseriei de profesor, face toate orele, nu lipseste, are puterea de a le transmite elevilor cunostinte solide, copiii invata de placere. Am 2 copii ce i-au fost elevi doamnei profesoare si declar ca nu am facut nici macar o ora de pregatire in particular cu dna Toader sau alt prof si copiii au intrat printre primii la optiunile lor CNVA si CNMK. Mai mult, in clasa a 8-a, timp de un an, dna prof Toader facea saptamanal in fiecare zi de luni cate 2-3 ore de pregatire la limba romana cu toti elevii clasei in sala de clasa dupa orele de curs fara sa pretinda sau sa primeasca vreo recompensa.Ati mai auzit pe cineva sa faca asa ceva ? Si mai treb mentionate deosebitele calitati umane. Reuseste sa intre cu multa dibacie in sufletele copiilor si sa-i ajute si sa ii sfatuiasca in multe din probleme pe care copiii le au. E un profesor si un OM deosebit care isi face meseria si orele. Cred ca in principal datorita dumneaei parintii isi doresc sa aibe copiii elevi la Sc 42 ca sa o aiba ca prof pt copiii lor.