VREM SPITALE NU CATEDRALE

Musafir

/ #104

2015-11-01 06:38

Am semnat aceasta petitie deoarece sper sa se trezeasca ,,prostimea,, din Romania la realitate. Parerea mea proprie este ca se ridica atatea biserici pentru ca oamenii sunt prosti si fara umpic de judecata. Atata timp cat o multime de oameni cu pensii si salarii mizere merg la biserica si lasa o considerabila parte din venitul lor acolo fara vre-un sens si fara vre-o certitudine ca banii aceia vor fi folositi intr-un sens bun (si aici ma refer la o donatie din partea bisericii catre un spital sau azil...sau casa de copii ...etc). Fara suparare pentru nimeni dar nu mi se pare deloc , corect ca atunci spre exemplu cand vine popa la tine la usa de boboteaza si iti uda casa fleasca si face 1000 de cruci si ii pui pentru o behaiala si 1 litru de apa ce ti-a aruncato prin casa , 50-100 de lei pe tava fara a primi in schimb vre-un bon fiscal. Ma gandesc ce s-ar intampla daca fiecare cetatean care face lucrul acesta ar face un act de caritate ai ar dona suma respectiva pentru construirea unui spital sau pentru renovarea altora care stau sa se darame. Cred ca la cati bani s-ar aduna am putea ridica un spital de la A la Z fara fonduri U.E. Desteapta-te Romane!!... ca este timpul.