Cerere Online, catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Musafir

/ #6

2015-10-31 19:26

Am semnat această petiție,deoarece nu sunt de acord cu nedreptatea care se face și că profesorii sunt împotriva doamnei Toader Liliana!
Chiar dacă nu mai sunt elevă a școlii,pot afirma că doamna Toader este singura profesoară de la care am avut ce învăța! Aceasta este o doamnă extraordinară. Am avut ocazia să o am și ca dirigintă în ultimul an. În timpul acesta ne-a fost alături pe ultima sută de metrii și ne-a ambiționat pentru a lua note cât mai mari și pentru a avea rezultatele dorite!
În opinia mea,nu aș spune că doamna Toader ar fi de vină în toate aceste neregularități. Doar și-a spus punctul de vedere,ca orice alt om,cu care sunt total de acord!
Cât am fost elevă a școlii,am văzut foarte multe discriminări,tot aduse la adresa fostei mele diriginte,deoarece ea se implica foarte pentru noi și acest lucru îi deranja pe ceilalți profesori,inclusiv pe directoare! Întotdeauna a încercat să ajute foarte mult elevii,mai ales pe cei cu probleme în familie.
A fost singura profesoară de care m-am atașat cel mai tare și căreia i-aș mulțumii din tot sufletul pentru tot ce m-a învățat și pentru toate sfaturile care m-au ajutat în tot acest timp! Sunt total de acord cu dânsa și o să o susțin în continuare și o să fiu lângă aceasta,indiferent de orice,chiar dacă nu mai sunt elevă a școlii! Doamna Toader Liliana,chiar merită tot sprijinul nostru!