DEMNITATE SI ONOARE, FARA PLICURI IN SPITALE!

Musafir

/ #171 Re: Imi iubesc profesia, nu doresc sa iau spaga.

2015-08-27 04:15

#165: - Imi iubesc profesia, nu doresc sa iau spaga. Domnule Doctor, numai in locul dumneavoastra nu as vrea sa fiu. Imi inchipui ca v-a fost foarte greu sa va destainuiti public si imi dau seama ce framantari aveti. Meritati felicitari pentru curaj si sinceritatea dezarmanta de care ati dat dovada. Am fost sotie, sunt mama si bunica. Am si eu un baiat. Poate e chiar de varsta dumneavoastra. Al meu are acum 42 de ani. Si unul dintre nepoteii mei incepe in toamna primul an de liceu. Domnule Doctor, fiind sotie, mama, bunica, am putut privi problemele din toate perspectivele in ce va priveste. Nu stiu ce parinti ati avut/aveti. Stiu ca parintii isi doresc pentru copii ce e mai bine si ca uneori, cand sunt f duri, cred ca-i impulsioneaza, stimuleaza astfel. Imi dau seama ca v-au descurajat, ca reprosurile v-au facut sa suferiti, sa va ascundeti durerile, problemele, au degradat relatia. Pot sa-mi imaginez ce simteau, simt si dansii si sotia si fiul sau fiica. Usoare alegeri nu veti avea niciodata, dar depinde ce e mai important pentru dumneavoastra si toti banii din lume nu compenseaza pt copil lipsa tatei, atentiei, dragostei, sprijinului.