Cerem Marirea Salariilor Tuturor Medicilor in ROMANIA !

pacienta netratata de medici

/ #150 DNA SALVAREA IN SANATATE,CAMERE DE LUAT VEDERI PESTE TOT IN SPITALE,CABINETE

2015-08-19 14:51

O sa iesim curand in strada sa cerem arestarea medicilor si asistentelor.

Am multe operatii,multe probleme,merg la medicul de familie imi da dupa ureche antibiotic,infectia tot in corp o am ,imi este rau dau telefon la salvare in Constanta ,dureri pelvine,picioare umflate ,palpitatii,tensiune m-a trimis la neurologie doctora de garda,daca i-am reprosat in ce boala neurologiga ai picioare umflate si dureri pelvine,au sarit cu gura pe mine ca dihorii toate doctoritele si asistentele deja una striga paza,i-am spus ca merg si la neurologie.La neurologie, doctora m-a intrebat daca stiu unde ma aflu,i-am raspuns ca da,m-a controlat mi-a spus ca acolo vin persoane alte probleme AVC etc.a citit in foaiea de observatie,m-a intrebat ce ma doare i-am spus,era si o infirmiera de fata cu mine si doamna doctor neurolog, nu am vorbit absolut nimic de cele intamplate la camera de garda cu doctorita de acolo.Doctorita de garda de la neurologie s-a suparat si mi-a scris in foaia de observatie ca acel control nu isi avea rostul la neurologie.Am ajuns cu foaia la camera de garda iar doctora de garda plecase acasa ca a schimbat tura,era un alt medic de garda P.care mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca si trebuie sa merg la medicul de familie.

Problema este ca cei de la salvare au scris un diagnostic si eu cu acela am ramas scris in foaie.Iar cei de la spital nu mi-au facut nimic,nici pentru durere,nici pentru tensiune.Un alt obicei al celor de la salvare este sa-ti vina in casa sa-ti umble in sacosa cu medicamente de la medic sa citeasca reteta care era in sacosa cu medicamente ca apoi sa scrie pe foaie neaga nu ia medicamente.Tot cei de la salvare mi-au cerut la ultimul apel sa scriu ca refuz ambulanta si am spus ca imi este rau si nu am vrut sa semnez.

De ce noi ca pacienti nu avem dreptul la foaia de observatie,decat doar cateva pagini.

De ce nu am dreptul sa primesc electrocardiograma cum pot sa dovedesc ca am avut tensiune 19 daca vreau sa fac reclamatie.  Cum pot demonstra daca nu primesc analizele medicale.
Am vazut o asistenta cum stergea date din foaia de observatie a unui pacient.Este normal asa ceva?

Cand ii vor controla cei de la DNA ramanem fara medici,dar mai bine fara,sa plece afara,acolo nu fac ei asa ceva.De aceea se intorc.

Un exemlu,Nu pot sa ceara spaga in Germania si nici sa trateze prost pacientii si sa-i umilesca medicii si asistentele,infirmierele,asa cum se intampla la noi.

Doctora de pe salvare a vorbit cu doctora de garda la o distanta de 10 metri fata de mine,si i-a spus ca am palpitatii si dureri pelvine.Doctora de garda i-a spus  doctorei sau asistentei de pe salvare Ce dracu mi-ai adus-o si pe asta? O fi gravida! Eu i-am spus ca am auzit ce au vorbit si i-am raspuns ca nu sunt gravida. Chiar daca nu mai avea pe nimeni in urgenta cand am ajuns eu in ziua aceea,(am avut noroc)pentru ca i-am raspuns doctoritei m-a tinut peste o ora pana cand am intrebat o asistenta cum o cheama pe doctora de garda,a venit sa ma consulte.Le doresc acelor bestii de medici de la camera de garda sa aibe parte ei si familiile lor de acelasi tratament.Copiii si familiile lor sa fie blestemate pana la a saptea generatie,pentru tratamentul de care am avut parte.Nu sunt singura care i-am blestemat,in ziua aceea mai erau si alti pacienti care i-au blestemat.

Ce se intampla este foarte grav,doarDNA-ul mai poate face ceva.

Chiar daca le maresc salariile noi tot vom fi umiliti de medici,de asistente,am vazut in atatia multe in spitale dar ceea ce se intampla acum este mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.Murim cu zile,nu primesc o reteta compensata la medicul de familie cu un antibiotic, nu am o reteta compensata de la medicul de familie pana la aceasta data,am dat sute de lei pe tratemente cu antibiotice din buzunar,nu m-a trimis anul acesta la niciun specialit.La spital cand ajungi te trimite acasa la medicul de familie,medicului de familie ii spun ce mi-a facut la spital,si imi spune ca el nu are competenta de x  specialitate.Merg la privat, la care un medic imi spune ca nu mai are ce sa-mi faca.

In concluzie medicii nu merita mariri de salarii, asistentele nu merita salarii marite.Vor lua spagi mai mari, salarii mai mari, iar noi vom fi tratai si mai rau.