DEMNITATE SI ONOARE, FARA PLICURI IN SPITALE!

Musafir

/ #28

2015-08-11 10:22

Am semnat deoarece sunt jurist, iar de un sfert de veac vad ca-n aceasta tara se incearca mereu doar fentarea legilor si traitul dupa regulile celui mai corupt, mai influent, mai puternic. Am semnat deoarece m-am saturat, mi-a ajuns, nu mai pot sa rabd atata submediocritate, nesimtire, impostura. Sa vad cum nulitatile, oameni care ar fi la periferie intr-o societate fara o scara de valori rasturanta, ne conduc, se proslavesc si promoveaza unele pe altele, iar oamenii valorosi nu au loc nicaieri, sunt marginalizati, caci nu au aroganta, trivialitatea, tupeul lor nerusinat. Ponta si tot restul ar trebui sa se interneze pe la noi prin spitale, fara a da telefoane, prin unitatile de primiri urgente si sa vada cum este. Ei se trateaza afara, folosesc firul scurt si ii doare-n... de popor, de medici, de ce se intampla cu sanatatea si spitalele noastre. Noi n-avem doctori mai rai ca-n afara. Avem politicieni iresponsabili, care ar trebui linsati, acuzati ca au atentat la viata, sanatatea, deminitatea natiunii, care ar trebui scuipati direct in fata. Toti de la sanatate, fara exceptie, toti de la casele de asigurari si toti premierii care au gasit pt orice bani doar pt invatamant si sanatate, nu. Cand vrei sa asiguri viitorul poporului tau pentru multi ani, nu dai paine si circ la paraziti, nu te gandesti la agricultura sau industri ori la structurile de securitate, ci-n primul rand la educatie si sanatate. Oamenii sanatosi, competenti, cultivati stiu si pot sa munceasca, sa-ti faca profit, sa perpetueze valori. Analfabetii, asistatii care toarna plozi si stau cu posterioarele  in tarana asteptan sa vina urmatorul venit minim garantat nu ne daruiesc decat alte generatii de bolnavi si avortoni, de cersetori si nevolnici. Tuberculoza era eradicata inainte de Revolutie. Schimbarile din sanatate ne-au adus s-avem iar boli ale saraciei si mainilor murdare.