Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

/ #43103 PRELCET: Dumitru Tărăşenie o contestă pe Livia Cocleţ

2015-08-10 06:23

PRELCET: Dumitru Tărăşenie o contestă pe Livia Cocleţ

Nici la Prelcet SA, situaţia nu este pe roze, deoarece Dumitru Tărăşenie, membru AGA la Prelcet, o contestă pe Livia Cocleţ, preşedintele CA de la Prelcet.

Livia Cocleţ este şefa serviciului Achiziţii la CET Govora, iar la Prelcet este preşedintele Consiliului de Administraţie, ceea ce mi se pare o uşoară incompatibilitate. Ceva de genul tu centrezi, tu dai cu capul. Am făcut demersuri să o revoc pe doamna Cocleţ, însă are mare susţinere de la PSD. Am discutat şi cu directorul general de la CET Govora, Doru Constantin care mi-a promis că va reflecta”, susţine consilierul judeţean Doru Tărăşenie.

De altfel, Tărăşenie a făcut ceva modificări în structura de conducere de la Prelcet, schimbând trei dintre cenzori, unul dintre ei fiind chiar soţia directorului de la Servcet, Damian Onete.

„Am schimbat cenzorii la Prelcet: d-na Onete, un băieţaş de la PSD şi actualul director comercial de la CET, care şi-a dat demisia. Era singurul expert contabil, a trebuit să identificăm altul, e condiţie obligatorie. Am mai numit încă 2 cenzori.

Nu am făcut modificări şi nu sunt adeptul modificărilor mari, atâta timp cât firma merge bine. Sunt şi acolo probleme, însă nu mari”, a mai adăugat Doru Tărăşenie.

http://www.voceavalcii.ro