Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #42648 Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM

2015-07-27 22:45

#42647: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: AVERTISMENT: URMEAZA BLOCARE FORUM PETITIE SALVATI OLTCHIM 

Imi e greu sa iti raspund pentru ca sunt convins ca ai grave probleme (astfel nu imi explic), dar totusi. Nu sunt eu clantoi , clantoi e altul pe care eu nu il cunosc  dar care e la fel de scarbit ca si mine de comentariile tale de bolnav psihic , de imaginile pe care le repeti la infinit, de legi si stiri care nu au nici-o treba cu scopul petitiei . Te-am rugat sa imi explici ce ai vrut sa spui in acel text. Da recunosc nu sunt atat de inteligent ca tine si nu m-am prins ce ai vrut sa spui.

In rest , eu am stima si pentru cel din sant daramite pentru un disponibilizat ca si mine.

P.S. Daca vrei sa demonstre zi cu adevarat ceva, fa-o in justitie, ia atitudine in fata celor care ne -au umilit si ne umilesc  de doi ani si jumatate , nu pe acesta petitie care nu are nici-o valoare din punct de vedere juridic

Cu aceiasi stima, cu toate ca sunt convins ca esti suparat ca ti s-a cam luat jucaria, dar sa stii ca eu sunt unul din cei care au facut loby pentru a nu se inchide definitiv