Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #41773

2015-07-23 19:58

Cuvintele sunt sarace ptr. a exprima revolta care ma macina.Legile sunt foarte interpretabile si destul de mici la acest gen de infractiune(viol,traume care se vindeca f.greu) nu am auzit ce s-a facut ptr. consilierea victimei.Educatia acestor violatori este inexistenta,cand am auzit ca provin din famili care sunt gospodari si se duc la biserica iar sora si mama unuia, face interviuri cu privire la moralitatea victimei. Acesta familie trebuie sa fie introdusa intr-un centru ptr.educare ptr. ca uitati ce educatie au primit acesti copii ai famililor gospodare si care se duc la biserica????!!!! Ce sa cred, ca familiile care nu sunt ca acestia ce fac ,omoara ,fac trafic de carne vie, ca nu pot sa-mi imaginez ca fruntea satului a dat aceste rebuturi.Cred ca este cazul ca de la acest caz ,se inceapa sa se faca legi care sa introduca educatia ca factor major al societati iar famililiie care nu sunt interesate sa se integreze, sa existe pedepse ,ptr. ca uita-ti ce se intampla ,ignoranta,batai,incesturi si alte traume care rezulta din lipsa acesteia. Timpul inca nu este trecut.Generatia asta inca mai poate fi recuperata.