Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #40759

2015-07-23 13:19

Semnez aceasta petitie din minim bun simt. Sper intr-o tara civilizata unde drepturile fundamentale sa nu fie incalcate. Unde legea sa pedepseasca vinovatii. Unde sa nu imi fie teama sa merg pe strada pentru ca daca as fi agresata nu ar interveni nimeni iar in cele din urma, daca totusi scap cu viata, sa vad cum agresorii mei sunt liberi, ranjind inspre camerele de filmat. Pentru ca "au fost smecheri si au scapat". Toti violatorii jubileaza. E elementar rationamentul "baaa daca au scapat aia sapte cu toata agitatia las' ca mie daca sunt unu si nu afla nimeni scap din start, ce poa' sa imi faca, arest la domiciliu' si apoi nici atat, ete na". Lipsa pedepselor drastice implica incurajarea infractorului. A celui prezent si a celui viitor. S-a spus ca justitia nu se face cu publicul on line. Dar publicul acesta, a carui parere pare sa nu faca nicio diferenta concreta, plateste sistemul de justitie. Sistem care ,iata, cu emfaza si autosuficienta declara ca pledoaria majoritatii este egala cu zero. In acest caz si nu este singurul tare ar merge legea talionului. Pentru ca ,aparent, notiunile de "civilizatie" sau "drepturi al individului" sunt In Romania termeni neacoperiti, vorbe, atat.