Sustine imbunatatirea cadrului legislativ pentru pacientii cu TB

Musafir

/ #37

2015-07-23 11:28

Nu se poate asa ceva traim intr-o tara care nu se face nimic fata nu merita asa ceva cum poate jigodiile astea sa le rada in nas jurnalistilor si sa spuna ca el este mandru de ceea ce a facut astia nu merita libertate merita la fel cum si ei i-a facut acelei fete nevinovate violati in fund dati cu alcool sechestrati apoi omorati asa cum i-a facut lui Ceausescu dimpotriva sa le zboare creierii aia bolnavi plini de fantezii sexuale si dumneavoastra domnule Cazanciuc tie nu iti este locul dati demisia frate ca nu esti bun de nimic Doamne ajuta sa treaca acesta biata fata peste cosmarul prin care a trecut si mamei sale sa-i de putere si sanatate multa doamna si acesti criminali sa nu mai stea in libertate si sa stea toata viata si sa-i violeze si pe ei cum aceasta fata a indurat durerea pe care a marcato psihic si dar si fizic am scris acest comentariul acesta pt acesti cretini si sai aresteze cat mai repede si acesti oameni din politica sa nu mai stea cu mainile in san si sa-si faca treaba asa cum trebiue si cate femei sunt abuzate si ele nu au curajul sa spuna nimic aici in Romania va spun eu ca noua ne lipseste cultura civilizatia si bunul simt pentru tara noastra noi singuri ne facem de cacao noi suntem o tara dezorganizata aici nu e loc de frica in Romania aici trebiue sa spiu lucrurilor pe nume si sa nu ne temem ca romania va ajunge de rapa pt ca noi o putem indrepta in bine nu in rau eu va multumesc ca ati facut acest site-ul si voi fetelor sa nu mai taceti sa nu va mai fie frica sa va invingeti teama asta si Dumnezeu are grija de toata lume multa sanatate va doresc tuturor romanilor si multa putere femeilor Va Multumesc frumos