Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #39475

2015-07-23 05:47

Dacă acești indivizi nu reprezintă un pericol social, fapta lor abominabilă cum poate fi clasificată? Distinșii magistrați, să-mi fie cu iertare dar nu mă pricep și de aceea întreb, ați absolvit vreo facultate... aveți vreun master, ceva... nu neapărat în drept, în orice altceva? Ori aveți studii complete în domeniul magistraturii? Dacă, Domniilor voastre, fiicelor, soțiilor, mamelor voastre li s-ar fi întâmplat așa ceva erați la fel de nepăsători? Poate i-ați fi invitat acasă pe pușlamale la o cafea și niște încurajări, că de, fapta lor nu e nici pe departe atât de gravă... Vorbesc cetățenii ăștia ca proștii... Ce știe ei! Nu-i așa? Ce faceți din țara asta, oameni buni? Animalele trebuie ținute în cușcă, toată viața lor! Nu contează a cui progenitură este! Cu atât mai mult! Să fie pedepsiți aspru pentru că au siluit o ființă umană și pentru că i-au distrus sufletul pentru tot restul vieții ei. Cum adică, asemenea indivizi nu reprezintă pericol social? Și dreptul de cetățean al tinerei unde este? Și al nostru, în general? Mizați pe faptul că foarte mulți români nu-și cunosc nici cele mai elementare drepturi și se tem să-și caute dreptatea în justiția noastră coruptă până în măduva oaselor. Cine ar trebui să ne apere drepturile civile? Dumnezeu? Eu, ca cetățean simplu al țării mele, vă spun cu tot dreptul din lume: dacă nu sunteți capabili să va faceți datoria, mai bine plecați! Lăsați pe alții capabili să încerce, poate vor reuși până la urmă.