Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

lol
Musafir

/ #37813

2015-07-22 19:11

am semnat petitia pt ca vreau ca aceste animale sa fie inchise ca sa nu mai faca rau si altor fete...eu personal daca eram in locul fetei respective ii castram pe acesti nemernici...sa ii fereasca d-zeu sa ma intalneasca pe mine vreodata...o sustin pe aceasta fata pt curajul ei deosebit de mare,ca a fost in stare sa faca reclamatie si ii transmit :FRUNTEA SUS ca nu ai gresit cu nimic si celor care o acuza sa le fie rusine...sper din tot sufletu sa se faca dreptate desi ma indoiesc pt ca la noi in Romania autoritatile nu aplica legea...inchisoarea oricum e o pedeapsa prea usoara pt ei,eu una i-as castra pe viu si i-as face sa traiasca toata viata in cele mai mari chinuri...OAMENI BUNI NU IGNORATI CAND SE PETRECE O INFRACTIUNE SI NU TRECETI CU VEDEREA ASEMENEA FAPTE SI CEI CARE FAC ASA CEVA NU MERITA O A DOUA SANSA PT CA NU SE VOR SCHIMBA SI O VOR FACE DIN NOU...LUPTATI PT DREPTATE POATE ASA VOR DISPAREA TOATE MARSAVIILE...JOS CU OAMENII CORUPTI SI JOS CU CEI CARE AU LUCRAT LA ACEST PROCES...JUDECATORUL CARE I-A ELIBERAT PE CEI 7 INSEAMNA CA NU ISI FACE TREABA CORECT SAU PROBABIL A LUAT SUFICIENTI BANI CA SA II ELIBEREZE