Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #35928

2015-07-22 15:05

Am gasit acest comentariu pe net si m-am gandit sa-l dau mai departe

Subscriu:

SPECIAL PT CEI (CELE) 7VIOLoncei .Pentru inceput sa va spun pe noile voastre nume.1ANAListul,2 CORDELUTA 3 ROZETUTA 4 MOLFAITA 5UNSUROASA 6 LARGUTA 7 OCHIUL MARO ( initial am vrut sa fie OCHIUL DE VULCUR,dar este doar o greseala intentionata de ortografie ) Pentru inceput as recomanda o tinuta corespunzatoare *xxx si la sosire o sa aveti *SURPRIZE,SURPRIZE* tot felul de teste ORALE dar dupa ce o sa ANALizati putin situatia o sa va placa si totodata o sa jucam tot felul de jocuri distractive,CAPRITA NASTRUSNICA ,SMANTANA BUCLUCASA, INDIANUL TALPA IUTE...ETC,ETC o sa fie o grozavie de nu o sa mai vreti sa plecati si o sa cunoasteti tot felul de BAIETI ADEVARATI... cum ar fi BAROSUL,IRON BALLS,CIOCANUL UCIGAS,LUNGU MASOCHISTUL ..ce sa va mai zic toti asteapta cu nerabdare venirea voastra si sunt cu totii entuziasmati ,chiar organizeaza citeva concursuri de Miss cea mai frageda,Miss nesatula..wawww VA ASTEPTAM ...ce sa va zic baieti ? distractie placuta si as recomanda sa aveti multa,multa crema la voi...