Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Nievee

/ #35894

2015-07-22 15:02

Am lacrimi in ochi...am 39 de ani si sunt  o femeie care la aceeasi varsta ca si  fetita din Vaslui  am trecut prin ceva asemanator...numai ca nu  au fost 7  , doar 2.  Acum  11 ani legea inca functiona  si agresorii mei au intrat dupa gratii.Cu sprijinul  apropiatilor  am trecut peste  acele clipe negre ce au urmat. In prezent sunt mama a doua fetite  si  spun cu mana pe inima ca pe cei 7 i-as impusca  unde i-as intalni indiferent de consecinte.Nici o  fiinta umana nu merita trata cum au  facut ei cu biata copila.Am inteles ca cei 7 violatori se afla in libertate...eu una i-as linsa...I-as pune in lanturi si i-as biciui pana la sange .Trebuie sa facem ca legile tarii  noastre sa functioneze si cei 7 sa isi gasesca sfarsitul in cea mai neagra  inchisoare. Nu merita  sa respire aerul din jurul lor.Iar pentru parintii lor  as avea o singura intrebare: Daca in locul imbecilului pe care il numesc fiu,era copila din Vaslui progenitura lor,tot aceeasi parerea  mai aveau despre cele intamplate?Iar stimabilul  domn'/doamna judecator  care a decis eliberarea  javrelor   alea  ar vea  curajul sa isi lase  fiica 2 zile cu cei 7(avand in vedere ca a  hotarat de la sine putere ca acei  indivizi nu  prezinta pericol)?