Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #34043

2015-07-22 11:55

Am semnat aceasta petitie pentru ca este revoltator ce se intampla in aceaste asa zisa justitie.Am spus justitie si ma tot intreb,a cui justitie?Pe cine apara aceasta asa zisa justitie?Pentru ce platim atitea taxe,ca sa fim omorati pe strada ,in propriile case?Ce studii au si cum au facut acele studii cei care sunt pusi sa apere dreptatea si oamenii corecti?Cred ca am fi mult mai in siguranta, noi cei multi corecti,(vorba D-lui Mircea Badea)in puscarie.Sa ramana toti justitiarii acestia in libertate sa se descurce cu hotii,cu violatorii,cu toti escrocii,cu nemernicii care au nenorocit atatea vieti,sa convietuiasca cu ei ,sa vada ce inseamna sa fii om de sacrificiu,atacat,lasat in voia sortii,fara sa se uite si sa-ti dea nimeni vreun ajutor,fara sa te asculte nimeni,sa nu se uite nimeni la tine daca nu ai pe cine trebuie ,unde trebuie,si cu ce trebuie.Sa supravietuiasca cu aceste legi si cu dreptatea lor, sa vada cum este sa traiesti cu frica,cu teroarea ,cu faradelegea.Rusine fauritori de asa justitie si justitiari.