Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #30361

2015-07-22 07:00

pentru ca nu mi se pare normal ca niste violatorii sa stea in libertate:( daca justitia Romana nu este in stare sa clarifice acest caz ,sau mai bine zis au buzunarele adinci , atunci sa ne infiintam si noi tribunalele noastre ,la fel ca tiganii si sa ne facem singuri dreptate ca alt fel nu se poate ,eu una sincer spun ,ca daca era copilul meu in cauza eu le dadeam foc la toti sa fi ars ca sobolani noaptea cind dormeau si eu singura ma prezentam la politie sa ma aresteze ca numi mai pasa dar faceam dreptate copilului meu,eu nu instig ci doar imi spun parerea ,pentru ca este strigator la cer ,cum sa lasi in libertate niste putreziciuni ale societati romane,aceste mizeri trebuiesc zdrobite ,nu vreau sa cred ca in justitia Romana nu exista si oameni cu bun caracter si de buna credinta si vreau sa cred ca cineva pina la urma va lua masurile cuvenite pentru acesti criminali care au ucis viitorul acestei fete ,aceasta fata este traumatizata pentru toata viata ,sa nu dam vina pe ea si nic pe faptul ca cei 7 au fost bauti ca multi barbati bea si nu violeaza ,asa ca eu cred ca in acest caz: BANI VORBESC: de aceste animale sunt in libertate si uni au mai si parasit tara,noi romini de rind cerem sa se faca dreptate, asa cum sar fi facut si daca era vorba de fica unui parlamentar sau guvernamental!!! cu toti avem aceleasi drepturi pentru ca traim intro tara libera ..