Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #15239

2015-07-21 09:46

In tara asta ajunsa a nimanui, unde oricine poate cumpara orice,indiferent de ce face si de cat de grav este ce face.... au ajuns sa sfideze matiunea 7 ratati si un judecator? ma bucura sa stiu ca mai suntem capabili, macar putini, sa luam atitudine... Le urez mamelor acestor ratati sa aibe parte de placutul sex surpriza pe care l-au oferit ratatii lor de copii, si pe urma sa faca pagini pe retelele de socializare si sa impartaseasca bucuria pe care au avut-o, iar baietilor lor minunati, asa ca fetele mari de cuminti, le doresc sa ajunga fetite in inchisoare, iar tuturor celor care le vor face sex surpriza in inchisoare sa nu li se ia in considerare fapta, ca nu merita pedeapsa 5 minute de placere, nu-i asa??? cat despre retardatele lor de mame, le doresc sa aiba parte de sexul surpriza, poate vor realiza ce inseamna asta fizic si psihic, sau daca au fatat asemenea prosti, poate nu sunt capabile?!! unde am ajuns sa traim!!! cum poate o mama, o femeie pana la urma, sa arunce cu noroi intr-o fata batjocorita de fiul ei? oare nu gandeste? daca fata se omora?, daca fata patea altceva, o hemoragie interna, un infarc...... si atunci era sex surpriza? retardat-om care te numesti mama, cum mai ai curajul sa scoti capuul in lume? ar trebui sa-i cereti scuze fetei, toti!!!!!, acolo la biserica unde piosi se duc retardatii de violatori!!!! sa va auda tot satul!!! imi doresc din tot sufletul ca violatorii si familiile lor sa fie castrati, ca sa eliminam riscul de aparitie a altor animale, de asemenea doresc ca acesti violatori, sa poarte semne vizibile care sa spuna ce au facut....
pentru fata - curaj, suntem multi langa tine, vom fi si mai multi!!!!!