Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #11007

2015-07-20 19:42

Asa nu se poate trai in Romania! Eu am o fetita de 9 ani si sunt de 6 ani in Spania dar pentru mine Romania este tara unde m-am nascut, unde am crescut, tara unde mi-am lasat amintirile si copilaria, si pe cei dragi. Imi iubesc tara si as vrea sa ma intorc dar pur si simplu de frica unor mizerii precum acesti 7 nu stiu nici cum sa ii mai numesc pentru ca nu imi gasesc, cuvintele potrivite eu nu mi-as creste fetita in tara mea. In Romania nu mai exista viitor si de l-ai avea ti-l strica asemenea gunoaie care traiesc printre oamenii cu adevarat buni care mai sunt inca in tara. Stau si ma intreb daca parintii acestor mierde( gunoaie in romaneste) imi permit sa folosesc un cuvant strain pentru ca nu le mai gasesc nume, daca ar fi avut fete si e posibil sa existe in familiile alora ce ar fi facut daca fetele lor ar fi fost violate spun macar de un singur individ nu de 7 pentru ca asa ceva e inimaginabil, dureros ,SARMANA COPILA.! Le transmit parintilor acelor bestii sa isi lase needucatii sa plateasca pentru fapta lor!!!!