Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #9721

2015-07-20 17:07

Am semnat aceasta petitie pentru ca si eu sunt femeie si ma ingrozeste ideea ca astfel de lucruri se pot intampla. Numai 7 minti perverse bolnave pot face un asemenea gest. Iar mama aceea cu petitia prin care isi apara fiul, oare nu se gandeste ca un violator are sanse foarte mari sa violeze din nou ? Oare nu se gandeste caci insasi ea/ sora ei/ mama ei sau oricare femeie draga ei poate pati acest lucru chiar de la "scumpa ei odrasla" (vezi Stirile de la ora 5) ? Aceeasi intrebare le-as pune-o si acelor oameni din sat care au atata lipsa de logica, bun simt si moralitate sa o atace si sa o blameze pe fata: oare voi nu va ganditi ca voi/fetele voastre/mamele voatre/bunicile vostre sunt urmatoarele victime ale acestor "ingerasi de familie buna care mergeau la biserica" ? Atunci pe cine mai dati vina si cui mai luati apararea ? Sa va fie rusine pentru ipocrizia voastra ! In ceea ce o priveste de fata, as vrea sa ii transmit sa nu se lase doborata, sa incerce sa mearga mai departe si noi toti care am semnat aceasta petitie suntem alaturi de ea, consideram ca nu ea e vinovata (asa vede orice om normal lucrurile) iar violatorii aceia 7 trebuie sa mearga la inchisoare.