Sustine imbunatatirea cadrului legislativ pentru pacientii cu TB

Musafir

/ #32

2015-07-20 13:05

In acest caz, exista mai multi vinovati , principalii fiind faptasii insisi desigur ,mai ales ca toti 7 sunt majori !!!Cel care , in fata Tribunalului , declara ca se lauda cu '''fapta'''( cred ca el a fost initiatorul !!!) este cel mai nemernic !!! In continuare , socot ca o vina imensa au oamenii legii- procurorul , JUDECATORUL( e barbat?e femeie? cu copii acasa??)- care merita chiar pierderea serviciului !!!Eu i-as condamna pe cativa ani...Pentru mine( care sunt femeie ) un viol =CRIMA , pentru ca persoana violata ramane traumatizata pe viata !!! Ma doare inima pentru aceasta fata ( eu fiind mama de fata) si pentru parintii ei... Ma gandesc ca ar fi trebuit sa fie consultata + tratata de un medic cu experienta si cu O INIMA MARE. Oare nu e GRAV ca a trecut atata timp ??? Cat despre opinia parintior+ rudelor acelor bestii umane , as vrea ( desi nu stiu ce e fezabil si nici daca mai -marii satului au '''timp ''' pentru a indrepta ceva din aceasta enorma nenorocire) SA FIE OPRITA GURA celor care sunt atat de inconstienti si o denigreaza pe fata ; mamele brutelor sa se puna in locul mamei fetei !!! Sa-si inghita veninul....sa se incuie in casa de rusine si nu sa-si atraga simpatizanti pe Facebook !!! Tare as vrea s-o incurajez pe fata asta ghinionista... in direct dar nu am cum ca sunt batrana si bolnava...Mi-ar placea sa-mi citeasca randurile...M.R.