Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #6495

2015-07-20 11:57

Sunt bunic si am 3 nepoate si un nepot. Daca vreuneia dintre nepoatele mele i s-ar intampla asa ceva, i-as ucide cu mana mea pe violatori si mi-as petrece linistit apoi, restul zilelor in inchisoare.
Daca fiul sau nepotul meu ar fi savarsit asa ceva, i-as fi dus eu insumi autoritatilor si as fi cerut pedeapsa maxima pentru nenorocit si poate mi-as fi pus funia de gat, pentru ca nu am stiut sa-mi cresc si sa-mi educ fiul si prin el, nepotul.
Violatorul, are crima in sange si nu isi face ticalosiile din greseala sau din vina anturajului ci, pentru ca asa e felul lui, sa fie o bestie.
Rusine si blestem pe capetele violatorilor si ale gunoaielor care NU i-au educat! Legea e oricum prea blanda cu asemenea crime, macar sa fie aplicata cu maxima ei severitate! Daca ar fi dupa mine, pe violatori i-as condamna la moaste si pe parintii lor i-as inchide pe viata, pentru ca daca stam sa judecam corect, felul in care parintii lor i-au educat, i-au facut pe cei 7 ticalosi sa savarseasca crima lor!
Nu trebuie sa existe iertare sau justificari pentru bestiile alea sau pentru familiile lor!