Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #6438

2015-07-20 11:43

Violul este had. Violul este o fapta ce dupa parerea mea ar trebui asimilata torturii si pedepsita ca atare, la fel ca tortura.
Tocmai am vazut la tv sateni care-i cunosc pe violatori, spunand cat de buni si cuminti sunt acestia.
Probabil in mintea lor violul este ceva dragut, o mica distractie... HUO prostilor! Intrebati-va mamele si fiicele daca le-ar placea sa fie violate de sapte baieti cuminti, footbalistii satului, rahat de vedete ale locului.
Le doresc puscarie lunga, cate un an pentru fiecare minut de placere, ce a insemnat tortura, groaza, rusine si umilinta pentru biata fata.
Pentru cei ce afirma ca fata nu a fost cuminte... Pe astia-i bag direct la mama lor in p! Nu conteaza cat de cuminte sau necuminte este o femeie. Violul este tot viol si daca femeia arfi o prostituata. Este un om. Un om cu drepturi de om. Cine are parerea ca o curva poate fi violata fiindca-i curva, desi sunt convins ca acum nu a fost deloc aceasta situatie, demonstreaza simplu ca este un prostalau.
Deci in concluzie, multi ani de puscarie, hada ca violu, le doresc din inima vedetelor!
Ca tata de fata, daca fata ar pati asa ceva, i-as condamna personal la o moarte in chinuri pe violatori. As face pe urma puscarie, impacat cu propria-mi constiinta.