MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

constantin

/ #1052

2015-07-14 06:12

Pe cand justitie si in tara asta ?.Ceeace avem acum si careia i se spune justitie este un sistem pervers creat de sistemul basist ca sa-i apere pe mafiotii care au jefuit tara.Personal am simtit gustul amar si scarbos al acestei asazise justitii.De 10 ani un mafiot influent cu localuri in Bucuresti in care se lauda ca la el vin si se giftuiesc politicieni in frunte cu basescu,videanu si care este inrudit cu Ioan Nicolaie,imi foloseste 20 Ha teren arabil, ilegal cultivandu-le si incasand subventii de la APIA.Are si o asociatie agricola in Teleorman de circa 2800 Ha,cu care in 2012 m-am suprapus cand le-am declarat si pentru care eu am primit sanctiuni multianuale din partea APIA desi eu sunt proprietar cu acte autentice.Individul mi-a spus in sedinta in care eu si el am fost convocati de APIA la primarie ,APIA  fiind reprezentata de un director adjunct,si alti doi angajati care-i gestionau suprafetele ca pentru el nu exista lege.Si mi-a demonstrat ca asa este pentru ca in 10 ANI Parchetul Zimnicea i-a dat pe banda NUP-uri si clasari de dosare, iar Judecatoria Zimnicea mi-a respins plangerea impotriva primului procuror pentru netrimiterea in judecata de catre parchet, raspunzindu-mi ca plangerea mea este nefondata.

Este asta justitie,in care un mafiot imi foloseste ilegal o asemenea suprafata in cardasie cu primarul comunei

Cervenia din Teleorman,incaseaza subventii pe terenurile mele ilegal eu primind sanctiuni multianuale ?.In acest moment nu mai am nici o cale de atac.De aceea semnez petitia pentru ca cei vinovati de sprijinul pe care-l dau unui infractor sa raspunda si ca sa nu ne facem dreptate singuri.Cine-mi  va plati mie imensele pagube produse de acest individ care plin si sigur de el i-mi spune ca pentru el nu exista lege?

O astfel de situatie nu te-aduce in stare sa-ti faci singur dreptate?. Nu amenint , intreb si eu.Cum imi garanteaza constitutia proprietatea,cand statul ma fura cu reprezentantul ei, primarul care_l sprijina pe mafiot,si care reprezinta puterea locala?.In ce tara traiesc ?.