Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #39006 JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

2015-05-31 06:02

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Nu mai apelati voi la mila colegilor. Colegi ai acolo unde iti este locul de munca in zona de lucru si acolo daca te doresc sa fi coleg cu ei, in sindicate am fost salariati cotizanti pe CCM sa fim reprezentati, niciodata colegi, concluzia nu suntem colegi, unii taximetristi si soferii asa se exprima..., fiind singuri la volan nu au colegi si au tendinte de a fi colegi cu toti soferii,  salariati in  tot combinatul chimic Oltchim noi asta suntem pe numere de marca SALARIATI. La Oltchim suntem si am fost trecuti si-n acte salariati , se mai considera unu coleg cu conducerea Oltchim si incerca sa le pupe poala si alte meschinarii... el fiind cazatura vietii, maimuta si maimutoiu de era pus sa deschida usa si tragea tare la clanta...,  salariat suntem in Oltchimi, asa am ramas si asa suntem in Oltchim si dupa ce nu mai suntem in combinat, a fi coleg iti trebuie mult sa castigi dreptul asta cu cineva, incluziv si la locul de munca pentru ca nu impartim aceleasi functii ci este o ordine pe studii. Prin injuraturi si alte nemernicii, sau ratat si investitori si multe alte planuri reale de redresare  pentru  a avea locu_ri de munca si multe alte proiecte de viitor.... TOTATE RATATE SI INCHISE AZI!!!!! Este vina conducerii  si statului roman cu sindicatele ( toate ) care au fost implementate in 2012  prin fortarea fostei conduceri sa demisioneze  si prin  refresh  negativ si parandaratnic, total invers si ingreunand vremurile a fost reactivata activata cu aceleasi ... personaje care si-au reianoit functiile ( ratangii vietii lor ) si completate cu administratorii judiciari si toti cei aciuti care au furat si fura si acum din Oltchim. Drepturile salariale si toate drepturile care au fost blocate sunt creante cu_rente salariale neachitate in insolventa, n-are nicio legatura cu ura sindicala cu vrajba intre voi si petitia asta. Creantele salariale si toate drepturile creante salariale sunt obligatie si condamnare penala trecuta in legi daca se refuza sa fie achitate sau au fost deturnate ceea ce s-a  intamplat si multe alte ilegalitati  pe care le-am republicat si le aducem mereu in dezbatere si pe aceasta petitie sa fie la zi asa cum sunt ele neachitate si furate prin JAF CHIAR SI ACUM. La fel legea specifica valoarea intreaga si toata din actele pe care le detin cei indreptatiti, cazul nostru disponibilizati 2013 avem valoare corespunzatoare din acte si nu mai suntem in procedura de insolventa observatie suntem in  insolventa cu plan de reorganizare, inca un pas in vremuri si legi,  asa cum a fost el  aprobat de catre judecatorul-sindic, partial si pe file si pagini. Nu intelegem  la ce fac unii impresie ca ei inoata pe aceasta petitie ( dupa ce inoata??? ) , ei cred   ca ceea ce am publicat sunt scose din context ca ei, sunt total confuzi si confirmam publicam si re:re:re: tot  ceea ce noi n-am rezolvat de  doi ani jumatate si inca suntem praduti si furati prin jaful creat. Da sunt drepturle noastre salariale creante si toate drepturile noastre creante salariale, sunt legile de plecare pe care  noi le sustinem si toate demersurile pe care le facem, da, sunt evenimentele care apar in mass-media si peste tot si multe alte informatii....!!!!!! Nu vom tolera si nici nu va vom mai permite sa va bateti voi joc sau sa veniti sa va scrieti in dezacord cu ceea ce priveste aceasta petitie si sa va cautati injuraturile si mitomaniile sau dejectiile care n-au nicio legatura cu salvati Oltchim pentru ca Arpechim nici nu mai intra in discutii si este pierdut.  Cu toate ca va jucati pe aceasta petitie sperand ca daca va veti lua de noi cei care publicam si republicam continuu ceea ce nici azi in 2015 din 2012-2013-2014 nu s-au indreptat spe normalul si litera legii, va stiti cei care ati semnat conventii protocolare si va apasa ce va urma, va mai explic inca o data sa incetati si sa mergeti unde doriti voi ... drum bun, azi, acum la ora asta,  timpul cu_rge si cu_rge in defavoarea voastra pentru ca ne-ati facutt  rau noua disponibilizatilor si multora din Oltchim care le-ati instaurat starea in care se afla cei angajati. Daca cu noi, aici,  va permiteti si incercati sa mai fortati la fel cum va permiteti in puscaria din combinat cu angajatii Oltchim, va dau scris ca totul va iesi la lumina si veti raspunde penal, pe faptele care le comiteti, amenintari, batai, alte acte de violenta, agresiunii si tot felul de presiuni pe oameni nevinovati, veti raspunde si aveti viata deja indreptata spre ceea ce ati  insistat voi in atata timp si ani.... VOI VA PUNETI CRUCEA SI TOATE CE MAI SUNT... S.A.M.D, VA INGREUNATI CONTINUU... SI VRETI ASTA, PENTRU CA SUNTETI LUZARI SI HOTII CARE NU MAI RESPIRATI AER.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII???? JAF LA OLTCHIM 2012- 2013-2014-2015: