Votati ca 600 de firme sa beneficieze de minimis prin HG 274/2013

Musafir

/ #36

2015-04-30 06:04

Si noi avem un proiect in derulare prin minimis pemntru costruirea unei cladiri. Pe 2014 am avut ceva problemele financiare in special din cauza termenului de rambursare a primei transe care s-a facut foarte aproape de termemenul limita de depunere a ultimului dosar de rambursare pe acel an.
Pe 2015 am fost nevoiti sa ne autofinantam ca sa putem finaliza investitia. Va aici ca multe lume spune ca cheltuielile realizare inainte de semnarea actului aditional pe 2015 ar fi neeligibile.Cred ca o astfel de abordare nu este corecta deoarece contractul sau acordul de finantare semnat exista suma aprobata pe 2015 ca si valoare doar ca nu poate fi rambursata doar cand exista si buget dat de Ministerul de Finante.
Intrebarea mea catre AIPPIMM ar fi de ce nu a fost inclus in bugetul Romaniei pe 2015 aceste sume necesare? A refuzat ministerul de finante sa le includa sau AIPPIMM nua facut la timp demersurile necesare? Presupun ca in cazul unor procese trebuie clar stiut cine sau ce institutie nu si-a facut treaba pana la capat. Daca Ministerul a refuzat, de ce a refuzat atat timp PrimMinistrul Romaniei si Ministrul de Finante au declarat la final de 2014 ca Romania este pe execedent bugetar?