MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Musafir

/ #312

2015-04-28 14:25

Am fost talharit de opersoana cu care am dorit sa-mi refac viata,pe care am prin-so cu doi martori asupra faptului si care mi-a sustras toate economiile. Fiind prinsa in fapt a recunoscut in scris fapta, dar a spus ca acheltuit banii si nu are de unde sa mi-i restitue. Am inaintat plangere penala,dar dupa aproape doi ani a ajuns procesul pe rol si in ciuda dovezilor concludente am pierdut in prima instanta. Am inaintat ,actiune in apel unde in final dupa 3 ani mi sa dat castig de cauza definitiva. Nici pana azi nu mi-am putut recupera prejudiciul degeaba mi-am distrus nervii,am cheltuit cu avocatii,nu am ajuns la nici un rezultat. Va intreb : Exista legi in Romania si cum ne ajuta sa ne gasim dreptatea si sa ne recuperam prejudiciu. Mentionez ca hoata a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare si e bine mersi libera si fara sa-mi restitue prejudiciul,ba chiar imi rade in nas ca mi-a furat economiile de peste 20 de ani, linistita ca nimeni nui poate face nimic. Eu nu mai rezist financiar sa angajez executor si nici nu am de ce deoarece banii au fost dati fiului ei sa-si cumpere locuinta. As dori sa stiu cine ma poate ajuta in tara aceasta si cum raspunde penal prima judecatoare care a dispus sa pierd in prima instanta. Asa zisa hoata libera s-a scapat odata spunandu-mi cu sarcasm ca cu banii mei a mituit avocat si judecator si tot mai ramane cu o suma considerabila. Emit un strigat de deznadejde si de scarba fata de statul de drept si de legile acestei tari...dar cine sa-l auda? Pestele de la cap se-npute,de unde atatea averi,vile masini luxoase excursii,ca intr-o viata de om nu se pot realiza in mod cinstit!!!!