Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #2089 Re: celor nu știu cum

2014-12-08 14:46

#2087: - celor nu știu cum  

1. Adica un sarut, o imbratisare sau tinutul de mana au conotatii sexuale? Am vazut comportamente si mai sexuale de la heterosexuali exhibitionisti care fac sex pe unde apuca.

2. Nu te teme ca nu se casatoresc la biserica la fel cum un numar din ce in ce mai mare de heterosexuali aleg sa nu se casatoreasca la biserica.

3. Ce anume e prea mult? Sunteti incapabili de acceptare si convietuire cu oricine e diferit. Aceleasi libertati pe care le aveti voi vor deveni ale tuturor, caci nu sunteti voi feti cu stea in frunte.

4.A nu fi de acord cu ceva nu te face incuiat. Dar cand ataci, denigrezi, discriminezi, spui ca sunt nimicuri etc atunci devii incuiat.

5. Habar nu ai tu cati profesori/medici sunt gay si tu nu stii! Confundati marsurile gay care sunt anumea colorate,tipatoare,zgomotoase cu viata reala. Marsurile sunt asa pentru a atrage atentia asupra discriminarii,intolerantei,urii, batailor etc. Asta nu inseamna ca gay-ii se imbraca in ciorapi de plasa si boa de pene zi de zi.

Nu va luati dupa specimenele de la TV. Daca tu crezi ca toti gay-ii sunt asemenea celor de la tv, atunci inseamna ca si toate femeile sunt la fel ca Andreea Tonciu, Sexi Braileanca si Bianca Draguseanu.