Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #2002 Un om liber

2014-12-05 22:18

#1992: -  

Sunt ateu, dar respect toate religiile. Nu toti crestinii sunt spalati pe creier. Am  numerosi prieteni crestini cu mintea deschisa care isi vad de treaba lor si nu se baga in viata altora.

Un ateu nu respectă religiile. Le face dintr-un condei una cu pământul. Tu poate eşti o excepţie. Creştinii nu sunt spălaţi pe creier. Dacă nu vă împărtăşesc viziunea, sunt nişte proşti.

Insa, am vazut multe commenturi de la incuiati aici. Adica daca esti ateu esti un nimic, o vita? Cine stie cate 'vite' v-au ajutat si nici macar  nu stiti. Am studiat medicina sa ajut oameni. Sunt un 'nimic' care salveaza vieti mai multe decat un popa. Si castigam mai putin ca un popa in Romania.

Un ateu nu crede în nimic, nu are ţintă şi comparaţie cu nimic, şi de multe ori foloseşte un limbaj de perete de toaletă. AŞA SE COMPORTĂ MAJORITATEA. UNDE ESTE INTELIGENŢA ŞI INTELECTUALUL FIN DIN EL, CEL CARE DĂ LECŢII ŞI-I PUNE ÎNTR-UN COŞ PE TOŢI CREŞTINII.

Bill gates este ateu. A creat 'Windows'. Majoritatea din voi postati de pe un calculator cu Windows.

Asta demonstrează doar inteligenţă aplicată. Nu şi cultură, caracter, moralitate.

Si acesta este doar un exemplu. El doneaza bani grei anual.

Foarte bine. Şi nu singurul în America. Se poate să aibă şi o scutire de impozit. Asta este doar o presupunere. Nu este verificată.

Sunt atei care fac mai mult bine decat unii crestini. Si ajuta pentru ca asta simt ei, nu pentru un loc in rai sau de frica unei pedepse eterne.

Arată-mi-i în România.