Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #28941 Re: Re: Re:

2014-11-12 09:37

#28937: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re:  

Bai neobositule se vede de la distanta ca tu esti un pierde vara , unul care nu are altcev de facut decat sa dea raspunsuri la tot si la toate pe aceasta mizera petitie.

Ca sa vorbesc mai pe romaneste cu tine, dute dracu-n pula mea de obsedat al creantelor. Ti-am mai spus si ti-o repet , cred ca si in mormant  (atunci cand iti va veni randul, posibil mie inaintea ta) vei lua calculatorul si vei continua sa transmiti in continuare " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , 

" c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " .  Vom murii cu totii si banii nostri vor ramane tot creanta. Imi pare rau sa-ti spun(pentru mine) dar nu vom vedea nici macar un leut si asta din cauza ceior 97% din disponibilizati din care faci si tu parte , care nu au invatat nimic intr-o viata intreaga. Nu au invatat ca in Romania zilelor noastre daca nu lupti pentru un drept al tau (chiar si legal) nu vei obtine nimic. Pentru astia ca tine e dumnezeu cu mila.