Demisia, Titus Corlatean!

Claudiu

/ #1171 Un Comentariu impresionant a unui ROMAN din diaspora!

2014-11-04 06:35

Citez:

"Eu, desi am pasaport valabil si pot vota in Canada, nu am putut merge la vot duminica pt ca nu am avut unde. In provinicia British Columbia nu a fost decat o sectie de votare, in orasul Vancouver, insa provincia e imensa. Ar fi trebuit sa calatoresc vreo 8 ore in total si ar fi fost destul de scump. Sigur am sa merg la turul 2, poate fi si la capatul pamantului, insa faptul ca pt turul 1 nici macar in capitala provinciei, Victoria, unde locuiesc cam 200 de romani, nu a fost sectie de votare, tot boicot il numesc… nu a calatorit aproape nimeni in Vancouver, majoritatea fiind cu copii mici etc. Era extrem de simplu daca exista sectie de votare macar acolo in Victoria, as fi calatorit doar 3-4 ore pt vot, nu 8… Nu cunosc situatia din restul provinciilor din Canada. Sper ca in turul 2 daca tot merg atat, sa pot vota! E extrem de frustrant, probabil cum era in comunism, cand cei care voiau sa faca ceva erau arestati. Asa si acum, cand vrem sa schimbam ceva. Rusine psd si ponta si tot mecanismul asta care ne distruge de atatia ani!!!"