Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #25422 EXCLUSIV: STENOGRAMA şedinţei PSD Vâlcea (foto)

2014-08-21 17:30

http://www.voceavalcii.ro/2014082023258/EXCLUSIV-STENOGRAMA-sedintei-PSD-Valcea-foto.html

" Cîlea: „Cum intrăm noi în campanie când cei de la Oltchim vor fi pe scări în greva foamei"

Ion Cîlea şi-a avertizat colegii de partid că în campania electorală vor avea mari probleme de imagine şi că le va fi greu să ceară voturile vâlcenilor în condiţiile în care situaţia Oltchim este una îngrijorătoare, la Obârşia Lotrului nu s-a alocat nici un ban, iar primarii au o „foame" acută de bani. Liderul PSD Vâlcea susţine că i-a expus această situaţie vicepremierului Liviu Dragnea, în speranţa că se vor rezolva măcar o parte din aceste probleme: „Am fost cu domnul vicepreşedinte Persu şi cu Lucian Rădulescu la domnul Dragnea şi am ridicat cinci probleme. I-am spus: «Cum intrăm noi în campanie când cei de la Oltchim vor fi pe scări în greva foamei. Cum intru eu în campanie cu banii nedaţi, 395 de miliarde lei, pentru domeniul schiabil Vidra, care este o minune Dumnezeiască». A recunoscut şi domnul Sârbu (care era și el preyent la întâlnire - n.r.), care a spus că la Obârşia Lotrului e mai frumos decât ce a văzut în toată Austria. Am ridicat problema să ne dea bani pentru situaţia aceea pe care v-am cerut-o la primării, respectiv 141 de miliarde de lei pentru localităţi şi 41 de miliarde lei pentru Consiliul Judeţean, pentru lucrările de localităţi. Bineînţeles, le-am spus să scoată acum bani de la buget pentru ordonanţa 28, că dacă nu plătim aşa e jale."