Spune din nou ”NU!” închiderii căminelor Universităţii

Acelasi Musafir

/ #8 replica

2014-06-16 16:32

Da, cap de bou, am inteles textul, dar poate ai si tu dreptate ca nu m-am exprimat cum trebuia.

Clarific: eu am ajuns aici de la statusul unei studente care se vaita ca peste vara caminul ei se inchide si ea, impreuna cu alte 4 colege de camin - si singurele de altfel, vor sa ramana dar sunt nevoite sa se mute in alta cladire. Ceea ce ziceau ele ti se pare normal? sa tii un camin intreg deschis pentru 5 insi?? In sensul asta am zis ca sa tii deschis un camin pentru 5-10 ametiti care au pierdut contactul cu realitatea e stupid.

Clar, tariful e nedrept, conditiile's departe de a fi bune si Universitatea isi vede doar interesele proprii, dar si sa intri in fibrilatii si sa te crizezi ca nu ramane un camin intreg deschis doar pentru tine inseamna sa fii prost.

Camine cum ar fi cel de la Fundeni sau Poligrafie, chiar si Leu C, care oricum e un jeg mic si infect, chiar nu isi au rostul peste vara.

Si, da, acum am ajuns aici via statusul aceleiasi persoane care a simtit nevoia sa mai dea share o data si sa arate lumii nedreptatea care o paste pe ea.