Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

musafir

/ #36093

2014-01-25 21:35

Nu o ducem bine dar vad ca nimeni nu ne aude......nu avem cu cine vorbi...suntem lasati a nimanui....s'a vazut cum au fost salvate persoanele de la accidentul aviatic...ma doare in suflet de acea fetita minunata...ma doare de domnul IOVAN care au murit in chinuri groaznice...daca am ajuns in acest secol si ca mai suntem in UE ... sa avem un certificat medico-legal in urma decesului ca aceste persoane au murit de HIPOTERMIE SUNTEM O TARA DE MANA A DOUA....asa ne-a clasificat Base...si suntem... ca o tara atat de bogata am ajuns sa faca ce vor americanii si nemti...cred ca avem si noi ceva de spus in tara asta...de ce am ajuns sa plecam capul si sa facem in tara asta numai ce ne spun strainii?..... ne-au vandut tara fara sa stim noi si de aceia nu mai avem un cuvant de spus...a se vedea toate combinatele date la rusi si multe.........ma doare mult de acesti copii care au ramas fara o sora din neglijenta si incompetenta unor oamenii care nu merita sa fie acolo...sunt pusi doar dupa cumetri...cum vreti sa mearga tara asta?...la aviatie undeva parca dupa director a fost meteorolog...pai cum vrei sa mearga daca nu cunosti putina meserie in domeniu?....mult respect pentru doamna de la METEO///dar locul ei nu era acolo....locul doamnei era sa ne spuna cum e vremea si ce avertizari mai sunt..