Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #34893

2014-01-21 11:13

Buna ziua!Am Eu impreuna cu mama mea am semnat cu toat convingerea acesta petitie si cea dinainte care se referea la abuzurile regimului Basescu. As dori sa putem scapa cit mai repede de acest asa zis presedinte care desi a fost demis de 7 miliane si jumatate de cetateni continua sa ne reprezinte. Noi oricum nu ne simtim reprezentate de acest individ. Cu cat mai multe semnaturi cu atat mai bine numai ca eu raman la parerea ca daca romanii ar fi iesit in strada in vara lui 2012 si si-ar fi aparat votul, Basescu era plecat de aproape 1 an si jumatate. Daca se vor trezi in al 13-lea ceas am putea scapa de el mai repede, chiar si cu citeva saptamani inainte de a i se termina mandatul si cred ca eu si cei 7 milioane si jumatate de cetateni am fi multumiti ca am reusit sa scapam de acest ''presedinte'' chiar si in al n-lea ceas. Sunt alaturi de dumneavoastra in lupta pe care o duceti in fiecare zi cu acest regim ticalosit. Sa va dea Dumnezeu putere sa rezistati pina la sfirsitul acestui an si mai sper(nu stiu daca nu in zadar, in tara noastra justitia numai libera nu este) ca Basescu si ai lui sa plateasca pentru ticalosiile comise. Numai bine va doresc si mult succes in demersul dumneavoastra! Cu respect, Cristina Rusu, Iasi