Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

nostalgic

/ #33530 Re:

2014-01-20 12:23

#33434: - Prin cei 10 ani cât a stat basescu la guvernare , am mers 30 de ani in napoi

eu stiu? acum 30 de ani era o romanie industriala,muuult mai sigura decat acum si ca om corect riscai infinit mai putin sa ajungi la puscarie chiar daca te auzeau baietii cu ochi albastrii ca spui bancuri cu ceausescu....In plus mancai de 100 de ori mai putine e-uri(salam cu soia ,carne luata pe sub mana ,etc... dar de foame nu murea nimeni),dadeai mult mai putin pe sanatate, invatamantul era gratuit intr-adevar si mai bun decat acum,primeai locuinta de la stat si plateai chiria si intretinerea o cincime din salariu,mergeai pa un litoral curat si elegant prin sindicat,deci cu cheltuieli mult mai mici decat acum,iar daca scapai sa treci granita spre vest erai primit cu covor rosu,azil politic etc...acum te intampina cu huidueli si te trimit inapoi.

si mult mai imnportant decat orice ! Aveam demnitate , acum suntem niste ....................completeaza pe linia punctata.Macar secretarii de partid nu te sfidau cu vile si palate dandu-ti ciocolate din masini de lux...erau mai cu fereala ca altfel ii impusca ceausescu :-).Cat despre cei din marea adunare nationala ,ceva similar cu parlamentul de azi,aveau cam ce aveau si ceilalti cetateni normali.