Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #27300

2014-01-18 19:34

Nu mai suport sa-l vad pe acest tupeist cu obsesia lui nebuna pentru " justitia" pe care o foloseste ca sa demoleze destine. In dorinta lui nemasurata de razbunare, acest individ seamana cu o salbaticiune insetata de singe nevinovat. Furios ca un primitiv declasat social, revarsa insulte ca o baba pe marginea santului .Un asemenea individ violent in fapte si agresiv trivial in limbaj nu poate avea dreptul sa reprezine o natiune. El nu poate fi reprezentativ pentru un stat. El n-a vorbit niciodata despre locuri de munca, despre construirea de scoli si spitale, despre asistenta sociala pentru cei defavorizati. Eu cred ca acest individ traieste traieste intr-o lume imaginara, care nu are nici o legatura cu nevoile reale ale oamenilor.El crede ca oamenii care isi vad zilnic familia zbatandu-se in privatiuni de tot felul se gandesc la justitiecand copiii lor nu au ce manca. Sa plece in lumea imaginara in care traieste, si sa nu ne mai agreseze cu obsesiile lui. Daca o sa mai apara zilnic la televizor, enervandu-ne cu incercarea lui disperata de a ne mai prosti inca o data, eu cred ca va ajuta U.S.L. sa ajunga la 90 la sut in preferintele de vot ale romanilor. Sa plece cu toti cei care din umbra il ajuta!