Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Maria
Musafir

/ #24311 pareri personale

2014-01-18 11:58

Semnez toate petitiile pana cand in fruntea statului se va afla o echipa care va merita increderea mea. La ora actuala ma indoiesc de toti si de toate.Si doresc sa-i atrag atentia D-lui Gadea sa nu mai vorbeasca atat de mult. In fiecare seara asistam la un logos nesfarsit in care se repeta niste adjective care incep sa ne provoace rasul si ca urmare sa consideram toata emisiunea un fel de farsa. Imi place Radu Tudor , exceptional. In rest toti moderatorii sunt expirati. Si cel mai rau imi pare de Mircea Badea care chiar daca mai face ceva rating , colegul sau de la Romania TV, cu Starea Natiei , este mult mai inspirat. Dragos Patraru are o echipa pe cinste. Si afirm aceasta avand in vedere ca Mircea Badea are o emisiune pamflet si nu neaparat polica , deci ar trebui sa mai si radem , numai ca in ultima vreme , emisiunea lui este o prelungire a emisiunii lui Gadea.
Vret sa-l demiteti pe Basescu , fiti obiectivi cu USL , aratatii lui Antonescu ca nu merita sa fie pe lista candidatilor la presedentie. USL va pierde mergand pe mana lui.Ce face departamentul de resurse umane al USL ? Doarme? Variante ca Oprescu, Predoiu,UNgureanu ,Isarescu , Ungureanu sunt de rasul lumii .Nici nu va iesi lumea la vot.Daca ramane Antonescu si iese , va fi clar ca alegerile sunt formale si nu reale.