Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #20128

2014-01-17 19:33

este momentul ca politicieniisa poata candida la functii in stat functie de performantele statului. Se doreste performante de la profesori, instructor auto,oamenide rand.......si exemplele pot continua.este momentul ca bogatiile Romaniei sa fie exploatate in interesul romanilor,toate problemele referitoare la averea nationala sa fie stabilite prin referendum.prin constitutie sa stabilim responsabilitati pentru politicieni,magistrati si acestia sa plateasca atat banesc cat si prin interzicerea a mai candida la functii publice de ex. 2 mandate.MIRCEA SI ADRIAN as fi onorat sa particip la emisiunile voastre si daca se poate sa-mi exprim gandurile si in direct.Va rog sa ma scuzati ca v-am tutuit , dar asta va demonstreaza ca va consider fratii mei mai mici,copii mei,persoane apropiate. Este momentul sa luptam pentru romani, pentru oamenii de calitate.Sunteti in pozitia in care puteti apropia oameni de calitate,sinceri ,cu8 dragoste de tara si neam (nu este demonetizat ).Am vrut sa vin sa vin la Bucuresti si la ......unele evenimente am si fost... .Daca ma vreti langa voi dati-mi un semn....un......like...... Poate am multe sa va povestesc .....am gandurile....tulburi......as dori sa lucrez pentru neamul meu .....cat mai am de trait....ma puteti ajuta ???????!!!!!!! Nu imi trebuie bani!!!!!!!!!!!!!!!!!