Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Heil Hitler

#20126 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

2014-01-17 19:33

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV. Si sper si sa se initieze o petitie unde sa se ceara educatia copiilor, prioritate 0, sa vedem care e corect si doreste binele tarii, si nu doar binele dosurilor lor.

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nici nu cred ca e posibil sa avem un astfel de Presedinte. Si nici scopul meu nu este sa va judec din punct de vedere moral. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu sunteti inteligent, fiindca poate nu aveti viziune, sau mai rau, poate ca nu ati vrut.

Nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dati o speranta, sa se vada ca ati "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice, fiindca ati crezut ca doar daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapati tara de hoti, pentru ca poate doar daca o sa dati nu stiu ce lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI PLEACA SI TIN DE MENTALITATEA DEFICITARA,SI LIPSA DE MORALITATE.

Aici trebuia ACTIONAT. Si cum TREBUIA sa faceti asta?

In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate eforturile, toate actiunile posibile. Trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie; ca trebuie explicat ca nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga; ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga; trebuie explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor nu vor avea pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator de tara bun. Ati avut la dispozitie 10 ani si toate parghiile necesare. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Repet acest mesaj, fiindca doresc sa fie vizualizat de cat mai multa lume. Astfel, sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.

Cine poate sa fie impotriva mea, in afara hotilor de tara? Eu doresc educatie copiilor...ei doresc sa ii tina prosti, sa ii poata prosti si hoti. Numai ca o sa fac o miscare civica puternica, si o sa va vin de hac hotilor.::"::"

Musafir

Acest individ ne-a înjosit,sărăcit, umilit în cel mai josnic mod cu putinţă.Dacă mai rămîne mult la putere ne putem aştepta la reînfiinţarea lagărelor de muncă, că percheziţii şi reţineri pe stradă avem din plin. A reînviat Stalin şi nu ştiam?Alungaţi nebunul!

Musafir

este momentul ca politicieniisa poata candida la functii in stat functie de performantele statului. Se doreste performante de la profesori, instructor auto,oamenide rand.......si exemplele pot continua.este momentul ca bogatiile Romaniei sa fie exploatate in interesul romanilor,toate problemele referitoare la averea nationala sa fie stabilite prin referendum.prin constitutie sa stabilim responsabilitati pentru politicieni,magistrati si acestia sa plateasca atat banesc cat si prin interzicerea a mai candida la functii publice de ex. 2 mandate.MIRCEA SI ADRIAN as fi onorat sa particip la emisiunile voastre si daca se poate sa-mi exprim gandurile si in direct.Va rog sa ma scuzati ca v-am tutuit , dar asta va demonstreaza ca va consider fratii mei mai mici,copii mei,persoane apropiate. Este momentul sa luptam pentru romani, pentru oamenii de calitate.Sunteti in pozitia in care puteti apropia oameni de calitate,sinceri ,cu8 dragoste de tara si neam (nu este demonetizat ).Am vrut sa vin sa vin la Bucuresti si la ......unele evenimente am si fost... .Daca ma vreti langa voi dati-mi un semn....un......like...... Poate am multe sa va povestesc .....am gandurile....tulburi......as dori sa lucrez pentru neamul meu .....cat mai am de trait....ma puteti ajuta ???????!!!!!!! Nu imi trebuie bani!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2014-01-17 19:34

Demisia Basescu

Musafir

Am sa semnez petitii de acest gen la infinit. As merge saptamanal sa votez demiterea acestui... chiar si dupa ce nu va mai fi in functie... Daca asta s-ar intampla vreodata! Deja incep sa cred ca este nemuritor in aceasta functie. daca intr-o zi acest om nu va mai fi in functie nu va fi cazul sa ne bucuram. Acest NEom a scris ADN-ul tarisoarei noastre. RAUL A FOST FACUT! Mult timp ii va lua istoriei sa-l uite. Dumnezeu sa ierte tara asta pentru ca l-a pus in functie pe acest...
Singura opozitie in tara asta sunt: 7.4mil+ Antena 3. Tot ce ne ramane de facut este sa ne multumim... unii la altii pentru ca subexistam material si spiritual.

Musafir

cred ca va fi si el tras la raspinde an viata asta ? sper.!!!

Musafir

sunt atatea de comantat la adresa acestuia incat iti e greu sa te opresti la un subiect anume : divizarea caii ferate, flota, casa de la primarie, ascensiunea ficei in politica , mijlocirea afacerilor ficei Ioana , comportamentul din campanie si cate mai sunt.
Nu este de neglijat nici comportamentul care nu corespunde nici unei persoane de rand dar unui presedinte

Musafir

#20133 Re: Re: Re: Re: Re: jigodiile lui voiculescu au prostit 95000 de retardati

#20111: - Re: Re: Re: Re: jigodiile lui voiculescu au prostit 95000 de retardati

Bai RETARDATULE, ti s-a mai explicat destul de clar. Familiile au IP comun, labagii au IP unic. Dar e greu de inteles pentru tine, nu? Ca n-ai obiectul cu care sa intelegi.

Ene Doru

#20134 Un BIŞNIŢAR ajuns PREŞEDINTE....e de PLÂNS!!!!!

2014-01-17 19:35

Un BIŞNIŢAR care a promovat în funcţii oameni Şantajabili sau Cârpe, ca să îi poată controla, gen E. Boc, Zegrean , Morar, L.C. Kövesi, Meleşcanu,Ungureanu, Udrea, Anastase şi mulţi alţii.......A OROPSIT o ţară întreagă ,,FURÂND ÎN VĂZUL LUMII!!!" cu mare nesimţire sume şi valori uriaşe (numai ce se ştie.....) CA ULTIMUL BORFAŞ. O RUŞINE DE OM!!!.... UN BLESTEM PENTRU ACEASTĂ ŢARA!!!!!

Musafir

Jos Basescu!
Satul sa fiu furat in tara mea

#20136 Javra ordinara stie ????

SINGURA MEA AVERE

Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară ?
Am fost plecat vreo patru ani pe-afară;
Azi am venit şi-o caut cu ardoare,
Dar n-o găsesc şi-n suflet rău mă doare.

O caut peste tot, am fost şi-n sate,
Ogoare plâng în buruieni lăsate,
Înspre păduri, potecile uitate
M-au rătăcit într-un pustiu de cioate.

Acasă poarta nu e zăvorâtă,
Căci mama tot mai iese şi se uită;
Atâta dor i-a mai rămas pe lume,
Feciorii să-i mai strige iar pe nume.

Moşneagul iese-n cale şi-o întreabă:
"Vine? La anul, cred! Acu-i la treabă,
La noi în ţară-i multă sărăcie.
Ştiu ei - că de-or veni, la ce să vie?!"

Spuneţi-mi, n-aţi văzut cumva o ţară
Cântată de poţi odinioară,
Cu ochi de cer şi plină de verdeaţă?
Am fost şi-am căutat-o şi la piaţă.

Acolo nu era, de bună seamă,
Că prea o înjurau români de mamă;
Harbuzul, pătrunjelul, biata prună,
Erau culese parcă. de pe Lună!

Chiar, voi nu aţi văzut pe jos o ţară,
Călcată în picioare şi murdară?
Ce-aveţi cu ea? Nimica nu vă cere,
Eu o declar singura mea avere!

Dacă trăieşti numai în România, e posibil să nu-ţi dai seama că e ceva în neregulă cu lumea din jur.
Ai culoarea mediului şi te mişti odată cu el.
Eşti una cu toţi ceilalţi. Dar dacă te întorci, după o vreme îndelungată în ţară e cu neputinţă să nu fii izbit de cât de anormală e umanitatea de aici.
De cât de chinuiţi sunt oamenii şi de cât de răi devin din cauza asta. Nu se poate să nu fii uluit de faptul, de pildă, că una dintre cele mai răspândite strategii de supravieţuire e mitocănia agresivă.
În orice ţară civilizată oamenii încearcă să-şi menajeze nervii cât se poate de mult. Sunt prevenitori unii faţă de alţii în forme duse aproape până la caricatură. Şi-au dezvoltat zâmbete sociale şi ritualuri de contact care să elimine, practic, posibilitatea oricăror conflicte. Când cineva te contrazice, îi zâmbeşti şi spui: „We agree to disagree” („am căzut de acord că nu suntem de acord”). Când cineva te calcă pe picior, te grăbeşti să-ţi ceri tu scuze. O ipocrizie blândă şi surâzătoare te întâmpină peste tot, ca un balsam care alină toate rănile şi satisface toate susceptibilităţile. Aceasta ipocrizie poartă numele de politeţe şi e esenţială pentru fluidizarea substanţei sociale.
Românul nu este aşa pentru că nu poate fi, obiectiv, aşa. Pentru că la noi, dacă eşti bun, eşti călcat în picioare. Să ne imaginăm o tânără care devine vânzătoare. Îşi iubeşte meseria şi îşi propune să fie cât mai drăguţă şi mai serviabilă cu clienţii. Zâmbetul profesional, acel zâmbet care vinde marfa, i se va şterge însă curând de pe faţă după ce vreo cinci-şase inşi îi vor trânti câte-o bădărănie sau vor începe să urle la ea ca nebunii, chiar din prima zi de lucru. Sunt toate şansele ca după o lună de zile zâmbetul să-i dispară complet, iar după un an să avem vânzătoarea noastră standard, acră şi scârbită, care te repede de nu te vezi.
Bădăranii de care-am vorbit nu sunt nici ei bădărani din naştere. Şi ei sunt bieţi oameni la care s-a urlat şi care-au fost umiliţi de când se ştiu. Au devenit scârboşi pentru că au simţit pe pielea lor că nu ţine să fii drăguţ cu ceilalţi. Pentru că, la toate ghişeele, au rezolvat numai urlând. Pentru că doar fiind mitocani au avansat social, călcând peste cei blânzi. În armată, soldaţii sunt extrem de chinuiţi „în perioadă” de sergenţii lor. Când ajung ei înşişi sergenţi, îi chinuiesc pe noii recruţi şi mai abitir. Şi tot aşa, în toate straturile sociale şi la toate nivelurile, românii sunt proprii călăi şi propriile victime într-o societate profund alienată psihic, o societate isterică.
Cred că asta ne distinge, ca români, în lume, la ora actuală: tensiunea continuă la nivelul vieţii cotidiene. Starea continuă de explozie, care ne provoacă ulcere şi atacuri cerebrale. Conflictul generalizat al fiecăruia cu fiecare. Nu vreau să spun prin asta că suntem fundamental răi. Fireşte, ne-au împins spre asta sărăcia şi lipsa de orizont, carenţele de educaţie, perplexitatea maselor ţărăneşti dezrădăcinate şi aduse în ghetourile marilor oraşe.
Pot fi şi alte explicaţii obiective. Dar e încă ceva, mai subtil, mai întunecat în tot acest chimism social. Înrăiţi de lumea în mijlocul căreia trăim, cu timpul începe să ne placă să fim răi. Sadismul nostru răbufneşte atunci în insultă şi obscenitate. Începem să ne mândrim cu grobianismul nostru şi, exhibiţionişti ai moralei, ne dezbrăcăm voluptuos de caracter în aplauzele excitate ale publicului. Curând, devenim la fel de cinici, la fel de incapabili de a distinge binele de rău, ca târfele şi noii îmbogăţiţi.
Ascensiunea (sau doar supravieţuirea) noastră socială e marele premiu câştigat cu preţul mitocăniei. Iar cercul acestei nevroze naţionale nu ar putea fi spart decât printr-o lungă terapie care, ca orice demers psihanalitic, ar fi lungă, scumpă şi cu un rezultat incert.
Nu cred că ne-o putem permite deocamdată.
Şi cine e arogantul numărul 1? Şi miştocarul numărul 1? Şi cel dintâi călcător pe grumazuri?
Vă las pe voi să vă gândiţi!

Musafir

mai avem de asteptat 47 de saptamani pana pleaca dictatorul ,,,

Musafir

#20138 Re: Re: Re: Re: Re: jigodiile lui voiculescu au prostit 95000 de retardati

Musafir

Acest personaj sinistru trebuie sa dispara din peisajul politic romanesc. Este tipul tiranului in devenire. Exemplul sau ,,pozitiv,,il urmeaza si alti sefi de pe diferite paliere. Incet, incet riscam sa ne transformam intr-o dictatură mai rea si mai perversa decat a lui Ceausescu. Jos cu tiranul !

Musafir

Domnul Gadea nu renunta, si Sfantul Vasile a fost amenintat cu moartea. A raspuns ff simplu:Nu-i nimic, voi ajunge mai repede la Dumnezeu...
Fiti vertical cum a fost Alexandru Ioan Cuza si cum este Regele Mihai. Dumezeu sa va intareasca in aceasta mare incercare!!!

Musafir

sa fie trasi la raspundere si cei ce au declarat ca are imunitate fara a fi indreptatiti s-o faca de nici o lege.

Musafir

Este inadmisibil ce se intampla in aceasta tara!!!
Nu vom mai tolera aceasta noua dictatura!
Desteapra-te romane!!!Hai sa ne trezim si sa fim uniti macar acum !

Musafir

2014-01-17 19:36

sa se duca pe apa sambetei

Musafir

Sunt profesor de 10 la titularizare - 2010 si nu am post de titular .... Basistii mi-au afirmat ca 5-ul bate 10 !
Vreau DEMNITATE SI RESPECT !

Musafir

DEMISIA,JOS BASESCU!

Musafir

Jos dictatorul! Moarte tradatorului!

Musafir

#20148 Psihopati din toate tarile unuti-va

Trei prosti arunca o piatra - gadea/badea/grecu - si 100 de mii de cimpanzei aplauda frenetic si-si dau cu pietre in cap ca au fost umiliti. Votati cimpanzei trepanati, votati ca se oftica badea !
Heil Hitler

#20149 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV. Si sper si sa se initieze o petitie unde sa se ceara educatia copiilor, prioritate 0, sa vedem care e corect si doreste binele tarii, si nu doar binele dosurilor lor.

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nici nu cred ca e posibil sa avem un astfel de Presedinte. Si nici scopul meu nu este sa va judec din punct de vedere moral. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu sunteti inteligent, fiindca poate nu aveti viziune, sau mai rau, poate ca nu ati vrut.

Nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dati o speranta, sa se vada ca ati "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice, fiindca ati crezut ca doar daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapati tara de hoti, pentru ca poate doar daca o sa dati nu stiu ce lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI PLEACA SI TIN DE MENTALITATEA DEFICITARA,SI LIPSA DE MORALITATE.

Aici trebuia ACTIONAT. Si cum TREBUIA sa faceti asta?

In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate eforturile, toate actiunile posibile. Trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie; ca trebuie explicat ca nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga; ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga; trebuie explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor nu vor avea pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator de tara bun. Ati avut la dispozitie 10 ani si toate parghiile necesare. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Repet acest mesaj, fiindca doresc sa fie vizualizat de cat mai multa lume. Astfel, sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.

Cine poate sa fie impotriva mea, in afara hotilor de tara? Eu doresc educatie copiilor...ei doresc sa ii tina prosti, sa ii poata prosti si hoti. Numai ca o sa fac o miscare civica puternica, si o sa va vin de hac hotilor.::"""""

Musafir

Destul rau a facut in ţara asta sa invete sa vorbessca sa nu jigneasca si sa si dea demişia poporul nu il vrea nu stiu cum nu poate Intelege jos Basescu.